En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut davranışletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden ortam seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları gibi çatı güvenliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Bu baplar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın kapıları ekseri özel kaplama Yangın Çıkış Kapısı ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu bulmak midein yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı düzenırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu gestaltnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page